sunnuntai 6. lokakuuta 2013

HOMECOMING

   Homecoming on nyt ohi! Hulluhko mut hauska viikko! Joka paiva meil oli jotain extraohjelmaa koululla mut perjantaina se huipentui. Maanantaina meilla oli Future-self paiva, eli sai pukeutua tulevaisuudenminaksi (esim. ammatti tms). Tiistaina oli Superhero-paiva, keskiviikkona Lost in Space, torstaina Zombie ja perjantaina Colors Day. Sillon koulun freshmen pukeutui punavalkoiseen, sophomores valkoiseen, juniors punaiseen ja me seniors mustaan! Perjantaina meilla oli seniorkuvaus, eli mentiin koulun futiskentalle ja muodostettiin siina meidan valmistumisvuosi eli 2014 (vitsi soikoo tuun oikeesti valmistuu vast 2016..:D) ja meista otettiin kuva ylhaaltapain, sit sen jalkeen oli assembly taas, se oli jotain iha hullua! Eka me seniorit odotettiin joku puolisen tuntia salin ulkopuolella kun freshmen, sophomores ja juniors meni saliin istumaan. Olin siina sillon nii housuunpissaamisen partaalla, haha, se oli niin jannittavaa! Sit jossain vaiheessa kaikki vaan alkaa juoksee salia kohti, joka on ihan pimea ja kaikki huusi! Se oli mahtavaa, mut korvat soi edelleen...

 
 
Assemblyn jalkeen meilla oli Parade! Kaikilla meilla vaihtareilla oli oman maan lippu ja juostiin vaan pitkin katuja keskustaan asti. Siis kaikki koulun oppilaat oli siella mut meilla oli liputkin. Se tunne oli vaan ihan mahtava, kaikki oli ilosia ja innoissaan. Antaa nyt kuvien puhua!







   Viela illalla meilla oli futiksen kotipeli ja jotkut oli kayny Goodwillista ostamassa sohvat kentan laidalle ja seurattiin sit pelia sielta. Tutustuin taas lisaa ihmisiin ja vaikkei pelia tullut taaskaa niin seurattua ni se seura on aina parasta! Pelin jalkeen mentiin porukalla Dairy Queeniin ja ostin sielta taas Oreo Brownie Earthquaken jeeeee!




Eilen illalla meilla oli sit Homecoming Dance. Meidan koulussa se on informal, eli ei ollut pukuja tai mekkoja tai deitteja. Tunsin mun olon kipeeks jo ennen sita ja en ollu niin innostunu ees menemaan ja pakko sanoo et ei mun odotuksia ees kauheesti ylittanyt :D Musiikki ei ollu kovin hyvaa, pari hyvaa biisia oli joo minka mukan pysty laulaakin ja lattian keskella ihmiset vaan tyonsi toisiaan ja no, ei ollut ihan mun juttu, haha. Mut tietty nyt se on koettu! Toivottavasti meidan formal-tanssit eli winter formal ja prom osottautuu paremmiksi :) 

Tasta kuusta tulee tosi kiireinen mut kiva et mulla on ohjelmaa koko ajan! Ens viikolla meilla on koulua vaan keskiviikkoon asti kun opettajilla on koulutusta to ja pe. Kaytiin eilen kanssa yhessa kauniissa paikassa mista tuun laittamaan kuvapostauksen varmaan pian. 

, Lotta

 


1 kommentti:

  1. Vaikuttaa siltä että rakenteilla on elinikäisiä muistoja ja ystäviä ympäri maailmaa! Kateeksi käy täällä kotisohvalla, mutta nämä sneakpeekit on ihan luksusta :)
    Terkkuja!

    VastaaPoista