sunnuntai 13. lokakuuta 2013

A LONGER WEEKEND

   Meilla oli lyhyempi kouluviikko nyt, torstaina alko viikonloppu! Olin koko alkuviikon NIIN vasynyt et hyva kun silmat pysyi auki tunneilla, tama tuli siis ihan tarpeeseen!

Torstaina lahdettiin italialaistytto Verenan kans kiertelemaan pyorilla kaupunkia. Kaytiin mm. Starbucksilla (mun toka kerta siella!) ja keskustassa kekseilla. Taalla on keskusta niin kauniina nyt et oli ihana vaan istua ja jutella.






Perjantaina mentiin perheen kans rannikolle Tillamookin juusto-jaatelo-yms-tehtaalle taas herkuttelemaan ja myohemmin kaytiin kiipeamassa Cape Kiwandalle, mista oli aivan uskomattoman hienot maisemat!! Koitin keinuu tol koydellakin mut epaonnistuin hahahaha :D







Lauantaina menin kaymaan koulun tapahtumassa Fields of Faith, jossa oli siis joukkueita kisaamas kaikis erilaisissa peleissa! Se oli tosi kivaa mut en kerenny olla siella loppuun asti, ku mentiin sit viettaa loppuiltaa vaihtariporukalla Emilianon luokse. Aah, mahti ilta! Sain syotyy smorssejaki ekaa kertaa, NAMMMMM




   Huomenna taas kouluun EIIIII, onneks hostiska teki mulle pizzaa lounaaks hehe :) Ens viikonloppu tulee olee kans niin taynna ohjelmaa kuullaan sillon! Heips.

                                                               , Lotta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti