sunnuntai 27. lokakuuta 2013

SO BUSY ALL THE TIME...

 Ensinnakin pahoittelut siita, etten oo taas pitkaan aikaan laittanut tanne mitaan mut on ollu vaan nii paljon tekemista viimesten kahen viikon aikana. Alotan nyt menemalla viikko ja kaks paivaa takaperin perjantaihin ja jatketaan siita sitten :D

   Eli perjantaina lokakuun 18. mentiin porukalla naapurikaupunkiin kauhutalolle, missa siis oli ihmisia vahan niikun nayttelemassa kun mentiin neljan hengen porukoissa sen talon lapi. Ite oon tosi saikky ja inhoon kaikkia kauhujuttuja mut ton selvisin ihan hyvin ku muut yritti keksii hauskoja juttuja siella ja sain pidettyy tiukasti kiinni, haha. Mut jos on mahollisuus kayda joskus (esim. tulevat vaihtarit) ni suosittelen!! Ainoo vaan et ennen ku mentiin sisaan ni meil kerrottiin "salasana" minka avulla paasee pois sielt talosta jos pelottaa liikaa, mut se oli joku nii vaikee sana etten ois kyl osannu sita enaa siin vaiheessa haha.



    Lauantaina 19. lokakuuta meilla oli koulun international clubin Halloween-party, mihin piti pukeutua. Viela lauantaipaivalla en tienny yhtaan miks halusin pukeutua, mut mentiin host aitin kaa kiertelee ja loysin taydelliset jutut et sain mun unelma-asun luotua! Haha olin niiiiiin innoissani ja suurin osa oli pukeutunu, pelattiin koko ilta vaan peleja, juostiin murhaajaa kaytavilla jnejnejne. Sen jalkeen mentiin viela Laurenin 18-v. kutsuille, mut siis taalla na bileet on elokuvan katsomista, syomista ja juttelemista :)







     Sunnuntaina 20.pv menin mun aluevalvojan perheen ja niiden tanskavaihtari kans Portlandiin ku meidan jarjestolla oli sellanen jarjestetty "tapaaminen". Mentiin ekana Multnomah Fallsille ja sielta sitten Sauvie Islandille pumpkin patchille ja corn maizelle. Siella sit tapasin muita alueen ICES (Explorius) vaihtareita ja etenkin suomitytot vaikutti tosi kivoilta ja innoissaan siit et meita onkin 3 taalla. Corn maize oli siis maissilabyrintti ja kun menin sinne Patrickin (se tanskavaihtari siis) kans ja kerroin mun host iskan kertoman strategian ni paastiin sielt ulos joku 20 minuuttia muita aiemmin, haha. Pumpkin patch taas oli vaan pelto taynna kurpitsoja, harmi vaan et melkeen kaikki kurpitsat oli menny jo huonoks niin siella ei ollu niin mitaan nahtavaa. 








  Keskiviikkona 23. meilla oli kuoron esiintyminen ja mentiin sit Idan (kuorossa kans) kans cross countryn spaghetti feediin yhen Robbyn luokse ennen sita. Vitsi siel oli hyvaa ruokaa ja vaik olinki vahan niinku kuokkavieras ni hyvin mut otettiin vastaan ja paljon tuttujaki siel oli! Sit se esiintyminen, no.... En ollu ollu siit kauhee innoissani mut ihan okei se meni, ja muut kuorot oli sikahyvia!! 




     Torstaina 24. lahettiin suoraan koulun jalkeen perheen kesken Portlandiin kattomaan Disney on Ice!! Oltiin pidetty se mun siskoilta salassa ja paljastettiin vasta parkkipaikalla kun niille otettiin esiin juhlamekot! Ollaan kaikki ihan disneydisney haha! Paarooleissa siella oli talla kertaa Rapunzel, Ariel, Merida ja Belle. Oon nahny Tangled ja Brave mut ehka koska oon tutumpi Pienen merenneidon ja Kaunotar ja Hirvio kanssa ni tykkasin niista erityisen paljon! Ja sita ennen oltiin kayty viel mun ja tyttojen lemppariravintola Red Robinissa ja se niiden sinihomejuustohamppari <3




    Perjantaina 25. meilla oli viimenen futispeli ja sen jalkeen ilta Shari'ssilla. Toisaalt oon tyytyvainen et futis loppu, on alkanu olla jo vahan kylma iltasin ja sita voi olla uuvuttavaa kattoo 2,5h! Nyt sit odotetaan puol kuukautta ni alkaa uudet lajit, UINTI taalta tullaan!! (en oo aikasemmin uinut hahaha)




   Lauantaina 26. menin saksavaihtari Laurinen mukana Woodburnin outlet malliin, ja tuli reippaat 100$ taas tuhlattua itteeni mut ei se mitaan, en turhan usein paase vaateostoksille vinkvink :) ja silla meni joku 400$ (toisaalt se osti jo joululahjoja). Ku paasin kotiin ni vaihdoin vaan akkia vaatteet ja suuntasin Brandonin Halloween-bileisiin missa katottiin joku kauhuleffa ja juteltiin ja sellasta. Eiliselta mulla ei oo oikeen kuvia paitsi tassa ma lahossa Brandonille :D



Tanaan sunnuntai 27. mun oli tarkotus pitaa vaan sweatpants - no makeup day, MUTTA, sain sit neljan aikaan soiton Haleylta, joka haastatteli mua koulun lehteen ja joka hoitaa koulun kuvat, et haluisinko lahtee kuvattavaks ja siina sit lahin! Laittauduin eka vahan joo mita siin puoles tunnis kerkesin :D mut ongelman oli vaan se, etten osaa olla hymyilematta kameran edessa ni en pystyny suureen osaan niist kuvista.... Voi vitsi. Mut saan niit kuvia vahan myohemmin kai ni jos niist mikaan on hyva niin laitan tanne sitte. Tassa on vaan meijan kuvausporukka siin kuvauksen lopussa!



, Lotta
 
 

3 kommenttia:

  1. Hei kaunotar! Kiitos piristysruiskeesta tänne sohvan pohjalle :)
    Näyttää ja kuulostaa ihan huipulta!

    VastaaPoista
  2. Siis sen lisäks et menit tonne kauhutaloo katoit viel kauhuleffanki??! oot tainnu mennä iha sekasi, mun tuntema lotta ei ois koskaa suostunu XD ps. mite noilla kaikil o shortsit tosa yhes kuvas hrrrr eiks sinne jäädy?

    VastaaPoista
  3. oliks sun vastaanottava järjestö mikä ? :d

    VastaaPoista