perjantai 8. marraskuuta 2013

HALLOWEEN + YAY

    Okei eli meilla on nyt viiden paivan viikonloppu ja tulin just keilaamasta wuhuu! Huomenna mennaan hostien kanssa Portlandiin, kaydaan IKEAssa ja kai yhessa paikassa missa Twilighteja on kuvattu! 
     No mut kauan tuntuu et on taas ollu siita kun viimeks kirjottelin et halloweenkin oli tos valissa. Oltiin aiemmin tehty meijan kurpitsat, tossa on nyt pari kuvaa niista, vahan turhautti valilla toi prosessi mut loppujen lopuks kun vihdoin naki ne kurpitsat pimeessa ja kynttila sisalla ni oli tosi tyytyvainen fiilis!
     Varsinaisena Halloweenina pukeuduin vaan akkia mun vanhaan halloween-asuun koulun jalkeen ja suunnattiin mun pikkusiskojen kans keskustaan, missa liikkeet jako karkkia. Ite en keranny kuitenkaan, heh :) Keskustan jalkeen kierrettiin viel illalla autolla naapurustossa noiden mun hostien tuttujen luona ja sain kyl yhen mun kaverin luota lahjakortin Dutch Bros'iin ja joiltain muuta sipsia tms haha! Oon kyl sinansa tyytyvainen etten keranny karkkia lisaa koska ette arvaakaan miten paljon mul on karkkia tuol huoneessa (jonka sain vihdoin siivottua...)








    P.S. Pakko tulla tanne hehkuttamaan, meilla on siis joulukuun alussa Winter Formal, formal dance, ja sain nyt deitin sinne!! Tyttojen siis pitaa kysya taalla sinne ja pojat pyytaa sit Promiin. Mul ei kauheesti ollu poikia, joit olisin viittiny tai ees halunnu kysya mut tanaan ennen ku mentiin keilaamaan ni oltiin porukalla Starbucksilla ja kysyin sit Jacobilta et onkse menossa jo jonkun kaa sinne ja se sano et ei viela. Kysyin sit et tulisko se mun kans sinne ja se oli vaa et "en sano tohon viel mitaan, haluun jotain luovempaa! Ja siin pitaa olla ruokaa mukana". Menin sit siit kassalle ja kerasin kaikki myyjat siihe mun suunnitelmaan et mika nyt ois hyva, luova tapa saada se suostuu. Ne ei loppujen lopuks osannu oikee sanoo mitaan vaik kovin yritti auttaa ni ostin siit sit donitsin ja pyysin paperipusseja ja tussin. Kirjotin sit ekaan paperipussiin JAC - korvasin O:n donitsilla ja B sen jalkeen. Toiseen pussiin kirjotin "tarpeeks luovaa winter formalille?" ja maksoin sen donitsin ja jatin sen siihen kassalle. Sit menin sanoo Jacobille et sen pitaa menna kaymaan siel kassalla ja ku se tuli takasi ni se sano nauraen vaan et "Joo!". En ollu ees tajunnu miten iso taakka poistu jotenki harteilta, olin nakojaan stressannu sita kuitenki etten loytais paria, haha. Mut nyt tuntuu hyvalta, jes! :)

    P.P.S. Jos haluutte seurata mua instassa niin mun kayttajanimi on @lottakaro  :)

1 kommentti:

  1. Mun blogissa on sulle haaste! :)

    http://america-asmydestination.blogspot.com/

    VastaaPoista