torstai 28. marraskuuta 2013

THANKSGIVING

   Tanaan juhlistettiin kiitospaivaa niinkun varmaan jokainen perhe taalla. Yleensa kiitospaivan ateria on illallinen, mut me syotiin se vahan kun lounaana meidan perhetuttujen isovanhempien luona. Vitsi se ruoka oli kyl hyvaa, mut supertayttavaa ja tuntu taas silta et rajahdan mina hetkena hyvansa ja vasytti niin paljon et oisin voinu menna nukkumaan jo kolmelta! Na ruuat taalla toisaalta oli monet makeampia kun mita olin odottanut, mut pakko sanoa et kalkkuna vetaa verrat kyl joulukinkulle, oli hyvaa! Toissapaivana maistoin kans eggnotia, joka on juoma johon on kaytetty munaa yms., pakko sanoo etten tykanny, haha.
   Pistettiin myos kuusi pystyyn tanaan! Nyt tekee mieli jo alkaa vaan laulaa joululahjoja ja alkaa ostamaan joululahjoja. Meilla on tekokuusi (yleista taalla) ja sain mun omaankin huoneeseen pikkukuusen! Oon ihan innoissaan siis joulusta nyt, en oo pitkaan aikaan ollu nain innoissani, ja samalla kun osa vaihtareista alkaa tassa vaiheessa potea koti-ikavaa, niin mulla tuntuu et on koko ajan vaan vahemman ikava kotiin (ei oo kyl ollut koti-ikavaa oikeestaan missaan vaiheessa).
   Huomenna onkin sit Black Friday, monet on alottamassa shoppailuja jo nyt mut me lahdetaan vahan myohasina liikenteeseen vasta klo 4 aamulla :D Oon valmis kayttamaan aika paljon rahaa, toivottavasti vaan saan hyvia tarjouksia!! Oon ihan innoissani mut toisaalta pelottaa... Jos kiinnostaa niin voin tulla myohemmin laittamaan mun ostoksista erikseen postausta (jos loydan jotain)?
    Muutenkin hei jos teita kiinnostaa jonkun tietyn tyyppiset postaukset niin ehdotelkaa vaan kommentteihin, oisin ihan innostunu tekemaan erinlaisia postauksia :)


                                                         , Lotta

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, ihania tunnelmia <3 Mä en itse ole ikinä ollut BlackFridayssa, mutta täällä muutama päivä sitten lehdissä kirjoiteltiin niiden alennusten olevan vähän "humpuukia", eli tuotteen lähtöhinta josta perjantain alennus lasketaan on korkeampi kuin millä sitä todellisuudessa ennen alerumbaa myytiin. Totuutta en tiedä, mutta ole tarkkana :)
  Taas sait hymyt aikaan tänne sohvan pohjalle, ja trip down the memory lane on alkanut jälleen ansiostasi! Nauti, elä ja koe!
  Odotamme innolla kuvia löydöistä :)

  Halit,
  Tia & Co

  VastaaPoista
 2. Hei kivoja kuvia! Ite maistoin tot aeggnottia ja oli muuten eka syötävä/juotava josta en jenkeissä oo tykänny haha.
  Sulla on muuten haaste mun blogissa :D !

  VastaaPoista