lauantai 28. syyskuuta 2013

HOW'S IT GOING

  Moi taaaaas! Vitsi en oo kyl yhtää saanu aikaseks tääl blogin puolel mut koko ajan on kaikkea enka ees tieda mista kertoisin! Nyt vihdoin sain vähän aikaa tulla jotain laittamaan tänne.
   Viime viikolla mulle tuli ekaa kertaa koti-ikävä. Vähän. Oon ollu täällä jo kuukauden ja mietin tos et mulla ei oo ketään hyvää ystävää täällä vielä, tai sellasta kenelle voisin kertoo kaiken, jos mua surettaa joku tai jos oon tosi innoissaan jostain tai ihan mitä vaan! Jos haluun tehdä jotain ni kyl aina löydän seuraa (vaikka en kyl arkena mee oikeen mihinkään), mut sellasta ei oikeestaan vielä oo ollu kenen kans oisin ollu esim. kahestaan. If you know what I mean. Mut kuitenkin koko aika tuntuu et tutustun vaa enemman ihmisiin ja opin tuntee niita paremmin!
   Perjantaisin oon yleensä jalkapallopeleissä (en ymmärrä edelleenkää oikeen mitään - mut toisaalta se ei haittaa, paikallisetkaan ei tiiä), mut tanaan se peli oli naapurikaupungissa ni kaytiin neljan jenkin ja yhen vaihtarin mun lisaks kans elokuvissa kattomassa The Family. Mahtavaa seura mut ei ihan mun mieleinen leffa, haha! Liityin muuten kolmeen uuteen klubiin viime viikon tiistaina, eli international clubin lisäks oon nyt Modern United Nationissa (en oikeen ees tiiä mitä siellä tehään :D), sit sellasessa joka kerää rahaa lastensairaalalle ja salsa clubissa. Ja joo, kaikki jotka tuntee mut tietää, etten tanssi, mut saksalainen laitto mun nimen sinne ja ollaan kayty jo kattomassa/tanssimassa. Pojat osaa melkeen tanssia paremmin täällä kun tytöt!
  Torstaina kaytiin host-aitin kans ottamassa mulle kuva Yearbookiin paikallisella yliopisto-kampuksella. Vitsi taal on vaa nii kaunista...
 Tanaan lahdetaan Woodburniin shoppailee! Taas outletteihin, ai hitsi ku rahaa palaa, o ouu... Mut nyt laitan tanne vaan sekalaisesti kaikkia kuvia mun arjesta jnejne., koitan saada tan blogin sen jalkeen vaha more organized. :) Ens viikolla homecoming!!

5 kommenttia:

 1. NAM MIKÄ OREO löytyyköhä täältäki tommosii?! ja hiukan oon kade sun shoppailureissust (meiä piti mennä eile mut ostoskeskus o "vallattu" XD)! terkuin ikävöivä sielunsiskosi

  VastaaPoista
 2. peeäs kaikki LOTAN LUKIJAt ootte enemmä ku tervetullei seuraamaa munki Meksiko seikkailuja ;) http://terveisiameksikosta.blogspot.mx

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lukea kuulumisia, olet paljon meidän koko perheen mielessä ja puheissa! Sydänystävyyteen kasvaminen kestää oman aikansa, usko pois kyllä se sieltä(kin) vielä löytyy. HomeComing paraateinen ym on todella näkemisen ja kokemisen arvoinen, osattaispas meilläkin täällä luoda yhteishenkeä edes pikkuisen tohon USAn tyyliin!
  Upeita kuvia, ihania kertomuksia - keep it coming :)

  Halit!
  Tia & Co

  VastaaPoista