tiistai 3. syyskuuta 2013

FIRST WEEK IN OREGON

  Nonii oon vahan jaljessa tast kirjottamisesta koko ajan, tanaan alotin jo high schoolin mut tulin nyt kirjottamaan tanne mun ekasta viikosta. Oon ollu taalla nyt siis 8 paivaa ja na on menny ihan hujauksessa. Ollaan melkein joka paiva oltu menossa jossain koko paiva, en ees enaa muista missa kaikkialla, haha! McMinnvillen keskustasta mulla ei oo viela kuvia, mut tuun tanne laittamaan niitakin sit jossain vaiheessa.
  Ollaan kayty melkein kaikki McMinnvillen kaupat lapi, taalla siis ei oo mitaan shoppailumahdollisuuksia sinansa, niinku esim. Victoria's Secret, Forever 21, Hollister - ei mitaan. Taalla on Walmart eli siis ku supermarket ja muita sen tyyppisia paikkoja, mut ihmeesti oon saanu silti rahaa palamaan... Toivottavasti nyt kun arki vihdoin alkaa ni ei tulis tuhlattua rahaa niin paljon.
   Tosiaan ainaki perjantaina lahdettiin koko perhe rannikolle, aamusta oli tosi sumusta niinku ekoista kuvista nakyy, mut sit loppupaiva oliki tosi aurinkoista. Oregon tunnetaan sateistaan, mut taa kesa on kuulemma ollu kuiva ja siks en ookkaan nahny sadetta sen jalkeen ku mut viime viikon maanantaina haettiin lentokentalta. Mua oli siis vastassa mun host-aiti, vanhempi pikkusisko, aluevalvoja, aluevalvojan tytar ja heidan hostaama tanskalainen.
   Nakymat oli tosi upeita, siis valilla tuntu ku oisin ollu Twilightin kuvauksissa, vaikka ainaki mita oon kuullut ni ne on paaosin kuvattu naapuriosavaltiossa Washingtonissa, mut joitakin kohtauksia on kuvattu myos Oregonin puolella. Kaytiin syomassa kalaa satamassa ja kierreltiin pikkuputiikkeja. Yhessa kuvassa nakyy noita tuoksukynttiloita - niita tuntuu olevan joka paikassa. Mut siina nakyy kanssa Oregonin toisen futisjoukkueen (jenkkifutiksen) Ducksin "kannatuskynttiloita" vai miten niita kutsuis, no... Taalla ihmiset siis on paaosin joko Ducks-faneja tai Beavers-faneja, ja valilla nakee kun niilla on lippuja ja majavanhantia roikkumassa auton takaa. En tiia kummalle puolelle pitas asettua, mun isantaperhe ei haluu oikeen olla kummankaan puolta, haha.
   Sataman jalkeen kaytiin outletissa, ja niille jotka ei tiia mika outlet on, niin siis tiettyjen merkkien vaatteita tms myydaan siella paljon halvemmalla, taitaa olla sellasia tuotteita siis jotka on jaanyt edelliselta kaudelta myymatta. Menin sitte Hollister-A&F:iin ja ostin 3 toppia ja yhdet lokarit yhteensa 38 dollarilla! Kasittamatonta. Outlets are a girl's best friend, indeed
  Sen lisaks ollaan kayty tapaamassa noiden monia tuttuja ja oon tavannut muutaman mun ikasenkin tasta lahelta ennen koulun alkua, kaikki on tosi mukavia. Nyt katotaan sitten, et miten koulu lahtee kayntiin. Perjantaina pitas jo olla meijan koulun jenkkifutiksen kotimatsi JA Welcome Back Dance! Can't wait haha. Mut jep, tuun varmaan viikonloppuna kirjottamaan lisaa mun ekasta kouluviikosta :)
 











, Lotta

1 kommentti:

  1. Hienoja kuvia!

    Hyvin tunnut viihtyvän siellä.
    Se on vaan hyvä ettei joka kylässä ole Hollisteria ja muita houkutuksia...

    Ja valitse Ducks! Teemukin valitsi.

    Jatka kuvaamista ja onnea opintielle!

    VastaaPoista