keskiviikko 14. elokuuta 2013

HOST FAMILY!

   Oli onnen itku tosi lähellä tänään ku sain aamulla soiton Exploriukselta et mulle on löydetty perhe - ja viel siitä osavaltiosta mihin NIIN paljon halusin mut en aatellu et ikinä ois mahdollisuus sinne joutua!
   Elikkä, mun perheen äiti on suomalainen, mut isä jenkki ja kaks pikkusiskoa (7v ja 4v), jotka osaa kai hiukan suomea ja luulen et tyttöjen kanssa tuun puhumaan välillä suomeksi, koska se mun host äiti haluaa kovasti et ne tytöt oppisivat suomen kielen. Isä ei luultavasti osaa sitä puhua (ainakaan paljoa). Oon niin ilonen et mulla on host sisaruksia, vaikka ne onkin aika pieniä! Muutenkin perhe vaikuttaa ihanalta! Laitoin tänään jo mun host äitille enkuksi viestiä ja sainkin melkein heti vastauksen. Ensivaikutelman perusteella tä mun perhe tykkää olla ulkona ja musisoida, tai niin ainakin luulen. :) Toivottavasti siis kulttuurishokkikaan ei tuu olemaan niin paha!
   Mun tuleva kotikaupunki on McMinnville, joka on noin kahden tunnin ajomatkan päässä Oregonin suurimmasta kaupungista Portlandista. Oregon sijaitsee siis länsirannikolla Kalifornian pohjoispuolella ja Washingtonin eteläpuolella. Mitä oon kuvista nähnyt niin Oregon on todella kaunis osavaltio (sateita kuulemma paljon) ja McMinnville on aika lähellä Tyynenmeren rannikkoa!
   Mun tuleva koulu on McMinnville High ja siellä on kai lähes 2000 oppilasta. Mun host äiti kirjotti että siellä on mahdollisuus opiskella ranskaa, saksaa ja espanjaa (eli kaikkia niitä mitä Suomessakin luen!) , mut täytyy katsoa miten saan mitäkin lukkariin mahtumaan. Koulun sivujakin oon jo vähän käynyt kattomassa ja tosi kivalta vaikuttaa!
   Lähtö on siis 23.8. , sit oon 3 yötä Nykissä ja 26.pv suuntaan mun host perheen luokse Oregoniin! Oon niin onnellinen, odotin niin kauan ja nyt se odotus palkitaan. Oikeestaan enää 8 päivää lähtöön, pitää alottaa pakkaus ja tuliaisten osto yms. Koulu mulla alkaa sit 3.9.

  Tässä vielä muutama kuva mun tulevasta kotikaupungista ja koulusta!

  , Lotta6 kommenttia:

 1. oho! mä oon luullu et missää nimessä kukaa host-perheestä ei sais puhuu sun omaa kieltä:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, mä en muista oonko kuullu tollasta mut en oo kovin usein kuullu että host perheessä ois suomalainen:D Tulee silti varmaan aika mielenkiintonen vuosi mut sitä ootellessa! :)

   Poista
 2. Äää mun serkku oli oregonissa ja oon kuullu siit koko osavaltiost niin paljon kaikkee hyvää, onnee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos!! :) eks menny ite Texasii? Meinaa siitäki oon kuullu et ois tosi kiva osavaltio :D

   Poista
 3. heii vähänkö siistiä että tuut Oregoniin! :)) itekki oon Oregonissa parhaillaan vaihdossa, tähän mennessä viikon oon täällä pyöriny! :DD Tää on oikeestikki sairaan kaunis paikka, vaikka en hirveesti oo vielä kerenny täällä kierteleen! :DD Huippua vuotta sulle! :))

  kuulumisiaamerikasta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! :) en ookkaa kuullu kovi montaa jotka menee Oregonii! Jään seurailee sun blogia!

   Poista