lauantai 13. heinäkuuta 2013

still waiting.....

 Moi taas kaikki! En oo oikeestaan koko kesänä postaillu (vaik oisin halunnut!), koska mulla ei valitettavasti oo vieläkään MITÄÄN tietoja eikä siis paljoa kerrottavaa. Tosi moni joka kysyy nyt mun vaihdosta on jo ihan kauhistuneena siitä etten tiiä mitään mut pakkohan se on odottaa ja ainaki tiiän et moni -ainakin Exploriukselta- on vielä samassa tilanteessa kun mä. Viisumit on hankittu ja kaikki muukin varmaan kunnossa, mut perhe/asuinpaikka/lähtöpäivä vielä tietämättä.
  Harmi vaan, et en voi oikeen alottaa tuliaisten ostoakaan vielä koska en tiiä yhtään onko mun perhe tyyliin pelkkä hostmama vai isä/äiti/kuusi lasta tms, hehe. Olis myös kiva alkaa jo tutustumaan tulevaan osavaltioon vaikka netin kautta ja spostitella/skypettää hosteille mut juu, koko kesäkuun odotin vaan sitä sähköpostia että tiedot tulis mut heinäkuun vaihtuessa aattelin olla tarkastelematta liikaa sitä spostia ja nauttia kun luultavasti tä on kuitenkin viimenen kokonainen kuu täällä. 
  Eilen juhlittiin mun hyvän kaverin läksiäisiä, joka lähtee Costa Ricaan ens viikolla. Oli ihanaa, laulettiin ja tanssittiin latinomusiikeista lastenlauluihin, haha! Mulla lähtee 3 hyvää kamua vaihtoon: Julia Meksikoon, Anni USA:an & Anniina Costa Ricaan. Voidaan sit jakaa kokemuksia ja ymmärtää toisiamme! :) Harmi ettei mulla ollu kameraa mukana ja kännykästäkin akku loppui heti...
  Monet kysyy kans että jännittääkö. Ei sinänsä - varmaan koska en tiiä vielä mitään. Ainoa asia mikä jännittää on se, et pääsenkö lähtemään ja millanen perhe mulle sitte tulee. :) 
 Lupaan edelleen tulla heti tänne ilmottamaan kun vaan saan tietää jotain! 

Oisin jo ihan menossa! En osaa vaan heittää ees tota palloa, heh.

                                                               , Lotta

7 kommenttia:

 1. Paljon tsemppiä tietojen odotteluun:) Kyl ne sielt tulee!

  VastaaPoista
 2. Hei älä stressaa tiedoista, jenkkien päässä on nyt suurin osa kouluista lomalla ja ainakin meidän vaihtarijärjestö ei kerro oppilaalle perhetietoja ennen kuin koulupaikkakin on varmistunut. Sulla siis saattaa hyvinkin olla perhe, mutta sitä ei kerrota sulle koska koulupaikkaa ei luonnollisesti oo pystytty varmistamaan:)

  VastaaPoista
 3. kyllä ne tiedot sieltä tulee älä stressaa niistä!:D ja voithan sä jo ostaa tuliaisiks vaikka jotai marimekon patalappuja mitä varmasti jokasessa perheessä tarvitaan:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kannustavista kommenteista! :) tiiän et perhe voi olla jo löytynyt mut voi olla ettei oo. Ja joo oonha mä tuliaisii vähä silti jo miettiny mut pitäisköhä eka varmistuu siit et tällä ehdollisesti hyväksytyllä löytyy perhe? :D äää se ny pelottaa enite! No mut jos ei kuukaude pääst oo viel tietoo ni ehkä sit vast stressaamaan! :D

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä odotteluun! Toivottavasti tulis pian tiedot, mut niinhän se menee et sillon ku niitä vähiten odottaa ni sillon ne tulee :) Itekki sain vasta tiistaina omat sijoitustiedot! :D

  VastaaPoista
 6. Oi kiitos!:) eihän täs muu auta!:D

  VastaaPoista
 7. eiks ulle oo viekaan tullu mitään tietoja?:/ onks sulle ees ilmotettu mitään sieltä?

  VastaaPoista