keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Odotellessa...

  Moi kaikki blogistani kiinnostuneet! Oon Lotta, 17-vuotias lukiolainen Turusta ja lähdössä siis vaihtoon Yhdysvaltoihin lukuvuonna 2013/14 Exploriuksen kautta. Oon aina rakastanut matkustella ja mun on tullut tähän ikään mennessä jo nähtyä aika paljon maailmaa, joten vaihtoon lähteminen oli jo aika pienestä asti ollut suurena toiveena. Mieluisia maavaihtoehtoja olis ollu vaikka miten, mutta mm. Amerikan small talk, koulu, juhlat ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet oli kiinnostanut jo tosi kauan. Elokuussa sitten lähetin Exploriukselle hakemuksen ja mut haastateltiinkin tosi pian ja hyväksyntä tuli.
   Nyt sitten vaan odotellaan, että jotain tulevasta hostperheestä kuuluisi ja että saisin tietää mun osavaltion ja lähtöpäivän! Mun vaihtovuoden alkamiseen on enää joku 3-4 kk ja en vois oottaa enempää! 
    Tänne blogiin tuun kirjottamaan vielä ennen vaihtoni alkua lisää heti, kun vaan saan tietää jotain lisää mun vuoteen liittyen - tai ehkä jopa aikasemmin! Sit perillä teen varmaan aika samaa kun muut bloggaajavaihtarit: kirjottelen kuulumisia, ajatuksia, kokemuksia tms. Tykkään tosi paljon kirjottaa, et toivottavasti saan tänne sit paljon kaikkea kivaa :) 

 , Lotta

1 kommentti:

  1. Mäkin oon lähössä expon kautta jenkkeihin ! :D

    http://milla-usa.blogspot.fi/

    VastaaPoista